Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Si të shkarkoni dhe instaloni GIMP Resynthesizer për MAC

Vegla Resynthesizer është një shtesë, e fuqishme dhe e fuqishme e palës së tretë GIMP që ju lejon të fshini objektet e mëdha nga imazhet, ndër të tjera. Mostshtë më e ngjashme me veçorinë e Plotësimit të Vetëdijshëm për përmbajtjen e Photoshop - megjithëse për mendimin tim Resynthesizer funksionon më mirë se kjo ...

Pin atë në Pinterest