Si të mbushni tekstin me një gradient në Inkscape

Si të mbushni tekstin me një gradient në Inkscape

Në këtë tutorial, unë do t'ju tregoj se si ta mbushni tekstin tuaj me një gradient duke përdorur Inkscape, redaktuesin falas të grafikës vektoriale! Kjo është një teknikë shumë e thjeshtë që kërkon vetëm disa hapa, kështu që le të zhytemi! Për fillestarët, kapni mjetin Text nga Inkscape...
LAJME: INKSCAPE SHPALL MJETIN E NDURTUESIT TAP SHIPE SHIPE, UDHESZUES T SM SMART Martin Owens më në fund fle

LAJME: INKSCAPE SHPALL MJETIN E NDURTUESIT TAP SHIPE SHIPE, UDHESZUES T SM SMART Martin Owens më në fund fle

Në një video të kohëve të fundit postuar fillimisht në faqen Patreon të Martin Owens, Znj. Owens (aka Kama Lord) ndërhyn për një Martin Owens të dremitur dhe ndoshta të mbingarkuar me punë (është faji i tij që i është kushtuar kaq shumë zhvillimit të Inkscape) për të njoftuar se ...
Kjo lojë aksion-aventurë e pasur me pixel u bë me GIMP | Një pyetje dhe përgjigje me krijuesit e "Rezolucionit"

Kjo lojë aksion-aventurë e pasur me pixel u bë me GIMP | Një pyetje dhe përgjigje me krijuesit e "Rezolucionit"

Resolutiion është një lojë e mrekullueshme indy e krijuar nga Richi dhe Günther nga Monolith of Minds duke përdorur softuer falas dhe me burim të hapur. -Shtë përshkruar vetvetiu si një "botë ëndrrash 2D me pixel të bukur, shaka të ndyra, ide të thella dhe melodi të këqija emocionale ... të frymëzuara nga ...

Pin atë në Pinterest