Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress në GIMP (dhe pse është e rëndësishme)

Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress në GIMP (dhe pse është e rëndësishme)

Po kërkoni të ngarkoni imazhe në faqen tuaj të WordPress, por nuk jeni të sigurt se çfarë madhësie ose lloj skedari duhet të jenë imazhet? Jeni të panjohur me procesin e ndryshimit të madhësisë dhe kompresimit të imazheve për ueb? Në këtë artikull, unë do të shpjegoj pse përdorimi i madhësisë së duhur të imazhit është ...
4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

Ju keni vendosur që faqja juaj në internet ka nevojë për ndihmë. Ndoshta struktura e faqes mund të jetë më e mirë, mbase duhet të shtoni disa përmbajtje dhe të kopjoni, mbase estetikës i duhet vetëm një rindërtim, ose mbase duhet të bëni sërish për gjithçka. Atëherë, nga filloni? Jo të gjithë...

Pin atë në Pinterest