Çfarë dëshironi të mësoni?

Klikoni në një logo më poshtë për tu çuar në udhëzime video dhe artikuj ndihmë për atë softuer.

 

INSKAPE

GIMP

E TRET

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo