Mësoni modifikimin e fotografive, dizajnin e uebit dhe dizajnin grafik me Software i Lirë

Mjeshtër aplikacione krijuese falas në Davies Media Design për të transformuar aftësitë tuaja nga një fillestar në një profesionist me mësimet dhe kurset tona.

Përmbajtje më e mirë për nxënësit, sipas dizajnit

Lajmet më të fundit në ikonën e Software-it të Lirë

Mësoni më të fundit

Ne mbulojmë të rejat në versionet më të fundit të aplikacioneve krijuese falas.

Niveloni aftësitë tuaja krijuese të softuerit

Rritni aftësitë tuaja

Mësoni parimet dhe aftësitë e nivelit të industrisë që zbatohen në botën reale.

Fito besim me Davies Media Design

Fito besimin

Ne ju ndihmojmë të "deshifroni" më në fund aplikacionet tuaja të preferuara krijuese.

Kursi në qendër të vëmendjes

WordPress për fillestarët 2023 – Pa kod WordPress Masterclass

Kursi i ri 10+ orësh tani i disponueshëm

Mësoni bazat e WordPress, plus si të dizajnoni një faqe profesionale nga fillimi në fund! Pjesa me e mire? Nuk kërkohet kodim.

Përfshin një garanci për kthimin e parave 30 ditë.

“Instruktori ishte shumë të plotë dhe të lehtë për t'u kuptuar. Ai mbuloi krijimi i një faqe interneti nga fillimi në fund, duke përfshirë të gjitha burimet që na nevojiteshin për të përfunduar sitin. E imja doli i madh dhe ndihem i sigurt se mund të dizajnoj dhe zbatoj një faqe interneti e mrekullueshme tani! ”

Sherry H.

Student, WordPress për fillestarët 2023: Masterclass WordPress pa kod

Artikuj Ndihmoni

Përveç kurseve tona më të shitura dhe mësimeve tona video me famë botërore, ne ofrojmë gjithashtu mijëra artikuj ndihmës për t'ju ndihmuar të mësoni një sërë lëndësh – duke përfshirë softuer të ndryshëm falas si GIMP, WordPress, Darktable dhe Inkscape. Artikujt janë të disponueshëm në mbi 30 gjuhë.

Tutoriale falas

Ne kemi shumë mësime dizajni falas për të gjitha nivelet e aftësive. Mësoni se si të fshini një sfond në GIMP, të modifikoni fotot RAW me Darktable ose ta bëni faqen tuaj të WordPress më të sigurt me cilindo nga mësimet tona falas të videove!

Kurse Premium

Dëshironi të çoni njohuritë tuaja GIMP, WordPress ose Darktable në nivelin tjetër? Ne ofrojmë disa kurse dhe klasa, duke filluar nga një Masterclass GIMP 30 orë në Udemy deri në një kurs 10 orësh WordPress.

Gati për të mësuar Software të Lirë?

Shikoni një tutorial ose shfletoni listën tonë të kurseve premium që mësojnë GIMP, WordPress ose Darktable!

Pin atë në Pinterest