Mësoni GIMP Mësoni WordPress Mësoni Inkscape Mësoni Darktable Mësoni Software-in e Lirë

WordPress për fillestarët 2023: Masterclass WordPress pa kod

Mësoni WordPress! Masterclass WordPress 2023 pa kod

I RI Kursi 10 orësh tani në dispozicion

Mësoni bazat e WordPress, plus si të dizajnoni një faqe profesionale nga fillimi në fund! Pjesa me e mire? Nuk kërkohet kodim.

Kursi përfshin një garanci për kthimin e parave 30 ditë.

Artikuj Ndihmoni

Përveç kurseve tona më të shitura dhe mësimeve tona video GIMP me famë botërore, ne ofrojmë gjithashtu mijëra artikuj ndihmës për t'ju ndihmuar të mësoni një sërë lëndësh – duke përfshirë softuer të ndryshëm falas si GIMP, WordPress, Darktable dhe Inkscape. Artikujt janë të disponueshëm në mbi 30 gjuhë.

Tutoriale falas

Ne kemi shumë mësime dizajni falas për të gjitha nivelet e aftësive. Mësoni se si të fshini një sfond në GIMP, të modifikoni fotot RAW me Darktable ose ta bëni faqen tuaj të WordPress më të sigurt me cilindo nga mësimet tona falas të videove!

Kurse Premium

Dëshironi të çoni njohuritë tuaja GIMP, WordPress ose Darktable në nivelin tjetër? Ne ofrojmë disa kurse dhe klasa, duke filluar nga një Masterclass GIMP 30 orë në Udemy deri në një kurs 9 orësh WordPress.

Gati për të mësuar Software të Lirë?

Shikoni një tutorial ose merrni akses në më shumë përmbajtje me DMD Premium!

Pin atë në Pinterest