Në këtë kurs, ju do të mësoni bazat për fillimin në Darktable, plus gjithçka që duhet të dini për redaktimin […]

Mirë se vini në Kurs! Mësoni se si të krijoni dhe dizajnoni uebsajtin tuaj të WordPress në 2022 – pa kodim […]