Bazat e redaktimit të fotografive në Darktable

Një udhëzues fillestar për redaktimin e imazheve në Darktable's Free Softuer për përpunimin RAW

26 Ligjërata | 2 orë 49 min përmbajtje video

Dëshironi të mësoni se si të modifikoni siç duhet fotot tuaja RAW duke përdorur Darktable-in e njohur dhe falas FALAS për përpunimin e RAW? Dëshironi të dini se si ta konfiguroni siç duhet kamerën tuaj për fotografinë RAW? Po kërkoni të mësoni më në fund paraqitjen, panelet dhe modulet Darktable, në mënyrë që të mos jeni "therur në errësirë" kur bëni rregullimet e imazhit?

Unë jam Mike Davies, fotograf, instruktor kursi dhe pronar i Davies Media Design. Unë jam këtu për t'ju prezantuar me një nga pjesët më të fuqishme të softuerit të përpunimit RAW në planet. Pjesa me e mire? Totalshtë plotësisht falas!

 

Në këtë kurs, unë ofroj:

 • Një hyrje në Darktable dhe RAW Photography
 • Udhëzime se si të bëni fotografi RAW me kamerën tuaj
 • Një përmbledhje e importimit të imazheve RAW në kompjuterin tuaj dhe hapja e tyre në Darktable
 • Një vështrim i thelluar në paraqitjen Darktable
 • Një demonstrim i të gjitha paneleve të gjetura në Darktable
 • Një hyrje në module, si dhe një vështrim i thelluar i moduleve të mia të preferuara për redaktimin e fotove
 • Përkufizime për redaktimin e fotove dhe konceptet Darktable
 • Vështroni pse përdoren module të caktuara / rregullimet e imazhit për redaktimin RAW
 • Udhëzim hap pas hapi se si të redaktoni / hiqni / shtoni fotot tuaja:
  • Ekspozim
  • Hijet dhe Pikat kryesore
  • Kurba e tonit
  • Ngjyra e Bilanci
  • Bilanci i bardhë
  • zhurmë
  • mprehje
  • skicë në libra
  • Eksportimi i udhëzimeve dhe rekomandimeve

Pavarësisht nëse jeni një fotograf i rastësishëm, i njohur me fotografinë RAW, ose dikush që kërkon të mësojë përpunimin e imazhit RAW për herë të parë, ky kurs është perfekt për ju! Leksionet e mia janë të lehta për t'u ndjekur nga fillestarët, por mjaftueshëm në thellësi që çdokush të largohet duke ditur më shumë për Darktable dhe redaktimin e imazheve se sa kishin bërë më parë.

Blerja e këtij kursi ju siguron një regjistrim të vetëm studentor për kursin Bazat e Redaktimit të Fotove në Darktable. Ky kurs vjen me një garanci 30-ditore të kthimit të parave. Kjo do të thotë nëse kërkoni një rimbursim brenda 30 ditëve nga regjistrimi në kurs, do të merrni një rimbursim të plotë të pagesës së kursit.

Ky kurs është pritur direkt në DaviesMediaDesign.com. Ju do të krijoni kredencialet e hyrjes pasi të regjistroheni për kursin.

Pin atë në Pinterest