Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj se si të shtoni një hartë të përgjegjshme të Google Maps në një uebfaqe të WordPress (p.sh. për një faqe Kontakti) pa përdorur një shtesë. Unë do të përdor WordPress 6.0 për këtë tutorial, si dhe temën Twenty Twenty Two, e cila është tema e paracaktuar për këtë ...

Pin atë në Pinterest