22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju ofroj 22 kombinime falas të shkronjave që mund t'i përdorni për dizajnin tuaj aktual ose të ardhshëm të faqes së internetit të WordPress! Këto fonte janë të gjitha plotësisht falas dhe me burim të hapur, dhe janë të disponueshme përmes Google Fonts. Fontet janë renditur më poshtë dhe janë...
Si të krijoni shigjeta në Inkscape

Si të krijoni shigjeta në Inkscape

Në këtë artikull ndihme, unë do t'ju tregoj se sa e thjeshtë është të shtoni shigjeta në përbërjen tuaj Inkscape! Shigjetat janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shijuar grafikat tuaja, për të tërhequr vëmendjen te artikujt në një kompozim, apo edhe për të demonstruar lidhjet midis objekteve, midis përdorimeve të tjera....

Pin atë në Pinterest