Artikuj të Ndihmës së Inkscape

Shikoni Artikujt tonë të Ndihmës së Inskcape për të mësuar se si të përdorni këtë program të mahnitshëm, me burim të hapur, të Shkallëzuar, Grafika, plus lexoni lajmet më të fundit të Inkscape!

10 Kombinime ngjyrash me logo për projektet tuaja të projektimit

10 Kombinime ngjyrash me logo për projektet tuaja të projektimit

 Po kërkoni një kombinim të shkëlqyeshëm ngjyrash për t’u përdorur në projektin tuaj grafik apo logot? Ju jeni në fat! Unë kam bashkuar 10 skema të mrekullueshme të ngjyrave më poshtë - të cilat secila përfshin emrin e ngjyrës dhe kodin HEX për ngjyrën (të cilat mund t'i kopjoni dhe ngjisni në tuaj ...

Vendoset Inkscape 1.0 Theme e Errët

Vendoset Inkscape 1.0 Theme e Errët

Inkscape i ri 1.0 është këtu! Dhe ka mijëra karakteristika të reja të shkëlqyera, përfshirë aftësinë për të personalizuar me lehtësi ndërfaqen tuaj të përdoruesit sipas dëshirës tuaj. Këto personalizime UI përfshijnë mundësinë e krijimit të një Teme të Errët, e cila të dyja duket më e lezetshme dhe është më e lehtë në sy ...

Si të krijoni udhëzuesin e qendrës në Inkscape

Si të krijoni udhëzuesin e qendrës në Inkscape

Në këtë artikull të Ndihmës së Inkscape, do t'ju tregoj se si të krijoni me lehtësi udhëzuesit e qendrës në Inkscape për t'ju ndihmuar të rreshtoni lehtësisht objektet në qendër të përbërjes tuaj. Kjo është një veçori që unë përdor shumë në programe të tjera si GIMP për të ndihmuar në shpejtimin e rrjedhës sime të punës, megjithëse GIMP, në ...

Masterclass GIMP nga Davies Media Design
Punë mësimore për afinitet nga Pro Photo Vector

Ndiqni Së bashku

Regjistrohuni në gazetën Davies Media Design për udhëzimet tona më të fundit, lajmet GIMP & Inkscape, artikujt e Ndihmës GIMP & Inkscape dhe më shumë azhurnime nga kurset tona dhe rreth komunitetit GIMP.

Mësime falas

Ne kemi shumë mësime falas GIMP për të gjitha nivelet e aftësive. Nga një mësim 2-orësh i Bazave të GIMP, se si të krijoni artin piksel, se si të recoloroni fotot tuaja, ne ofrojmë me të vërtetë një gamë të gjerë të mësimeve GIMP për të gjitha nivelet e aftësive.

Kurse Premium

Dëshironi ta mësoni mësimin tuaj GIMP në nivelin tjetër? Davies Media Design ofron disa kurse dhe klasa GIMP, duke filluar nga një klasë Masteri GIMP 30 orë në Udemy deri në klasa më të shkurtra në Skillshare.

Gati për të mësuar FOSS?

Shikoni një tutorial ose përfitoni më shumë me DMD Premium!

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo