Artikuj Ndihmë WordPress

Shikoni artikujt tanë të ndihmës në WordPress për të mësuar se si të përdorni këtë Sistem të mrekullueshëm, falas dhe me burim të hapur të menaxhimit të përmbajtjes që përdoret për hartimin e faqes në internet! Plus, lexoni lajmet dhe përditësimet më të fundit të WordPress.

22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

22 Kombinimet më të mira falas të shkronjave për faqen tuaj të internetit të WordPress në 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju ofroj 22 kombinime falas të shkronjave që mund t'i përdorni për dizajnin tuaj aktual ose të ardhshëm të faqes së internetit të WordPress! Këto fonte janë të gjitha plotësisht falas dhe me burim të hapur, dhe janë të disponueshme përmes Google Fonts. Fontet janë renditur më poshtë dhe janë...

Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Si të shtoni Google Maps të përgjegjshme në WordPress 6.0 pa një shtojcë

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj se si të shtoni një hartë të përgjegjshme të Google Maps në një uebfaqe të WordPress (p.sh. për një faqe Kontakti) pa përdorur një shtesë. Unë do të përdor WordPress 6.0 për këtë tutorial, si dhe temën Twenty Twenty Two, e cila është tema e paracaktuar për këtë ...

Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress në GIMP (dhe pse është e rëndësishme)

Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress në GIMP (dhe pse është e rëndësishme)

Po kërkoni të ngarkoni imazhe në faqen tuaj të WordPress, por nuk jeni të sigurt se çfarë madhësie ose lloj skedari duhet të jenë imazhet? Jeni të panjohur me procesin e ndryshimit të madhësisë dhe kompresimit të imazheve për ueb? Në këtë artikull, unë do të shpjegoj pse përdorimi i madhësisë së duhur të imazhit është ...

4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

4 Gjërat për të pyetur veten kur ridizajnoni faqen tuaj të internetit

Ju keni vendosur që faqja juaj në internet ka nevojë për ndihmë. Ndoshta struktura e faqes mund të jetë më e mirë, mbase duhet të shtoni disa përmbajtje dhe të kopjoni, mbase estetikës i duhet vetëm një rindërtim, ose mbase duhet të bëni sërish për gjithçka. Atëherë, nga filloni? Jo të gjithë...

Krijoni një faqe interneti WordPress pa kod me WordPress tim 2023 për fillestarët: Masterclass pa kod! Në shitje tani.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Ndiqni Së bashku

Regjistrohuni në gazetën Davies Media Design për udhëzimet tona më të fundit, lajmet GIMP & Inkscape, artikujt e Ndihmës GIMP & Inkscape dhe më shumë azhurnime nga kurset tona dhe rreth komunitetit GIMP.

Tutoriale falas

Ne kemi shumë mësime falas GIMP për të gjitha nivelet e aftësive. Nga një mësim 2-orësh i Bazave të GIMP, se si të krijoni artin piksel, se si të recoloroni fotot tuaja, ne ofrojmë me të vërtetë një gamë të gjerë të mësimeve GIMP për të gjitha nivelet e aftësive.

Kurse Premium

Dëshironi ta çoni mësimin tuaj GIMP në nivelin tjetër? Davies Media Design ofron disa kurse dhe klasa, duke filluar nga një Masterclass GIMP 30 orë në Udemy deri në një kurs 9 orësh WordPress.

Gati për të mësuar Software të Lirë?

Shikoni një tutorial ose merrni akses në më shumë përmbajtje me DMD Premium!

Pin atë në Pinterest