Artikuj Ndihmë GIMP

Ne mbulojmë një larmi temash GIMP fillestare, të ndërmjetme dhe të përparuara në Artikujt tonë të Ndihmës GIMP hap pas hapi. Plus, ju mbajmë të azhurnuar me lajmet më të fundit GIMP.

Si të krijoni tekst 3D në GIMP

Si të krijoni tekst 3D në GIMP

Në këtë artikull ndihme do t'ju tregoj një metodë të shpejtë dhe të lehtë për fillestarët për të krijuar tekst të mrekullueshëm 3D duke përdorur GIMP. GIMP është një program pa pagesë për redaktimin e fotografive dhe dizajnin grafik, më i ngjashëm me Photoshop-in. Mund ta shikoni versionin e videos më poshtë, ose ta kaloni atë për...

21 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2021

21 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2021

2022 është pranë nesh dhe ne zyrtarisht ia dolëm deri në 2021. Ju e dini se çfarë do të thotë kjo! Është koha që lista ime përfundimtare "Mësimet më të mira të vitit 2021" të shfaqë mësimet më të njohura GIMP nga kanali Davies Media Design YouTube gjatë vitit të kaluar. Kjo listë...

2022, një vit "Bëni ose Pushoni" për GIMP

2022, një vit "Bëni ose Pushoni" për GIMP

Le të jemi të vërtetë për një sekondë - GIMP ka qenë duke luftuar kohët e fundit. Në një botë që ndryshon me shpejtësi (veçanërisht kur bëhet fjalë për fotografinë dhe softuerin e redaktimit të fotografive), Programi i Manipulimit të Imazhit GNU duket se nuk mund të gjejë themelet e tij. Kjo nuk do të thotë se programi...

Çfarë ka të re në GIMP 2.10.30

Çfarë ka të re në GIMP 2.10.30

Versioni i 4-të i lëshuar i qëndrueshëm i GIMP i vitit 2021 është një tjetër përditësim i lehtë i këtij softueri falas të redaktimit të fotografive. Pika kryesore e këtij versioni të ri të lëshimit është se GIMP ka përditësuar 6 formate skedarësh të mbështetur. Këto formate të përditësuara përfshijnë AVIF, HEIF, PSD, DDS, RGBE dhe PBM...

Mësoni WordPress me Masterclass No-Code nga Davies Media Design në Udemy
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Ndiqni Së bashku

Regjistrohu për buletinin e Davies Media Design për mësimet tona të fundit, lajmet GIMP, artikujt e Ndihmës GIMP dhe më shumë azhurnime nga kurset tona dhe rreth komunitetit GIMP.

Tutoriale falas

Ne kemi shumë mësime dizajni falas për të gjitha nivelet e aftësive. Mësoni se si të fshini një sfond në GIMP, të modifikoni fotot RAW me Darktable ose ta bëni faqen tuaj të WordPress më të sigurt me cilindo nga mësimet tona falas të videove!

Kurse Premium

Dëshironi të çoni njohuritë tuaja GIMP, WordPress ose Darktable në nivelin tjetër? Ne ofrojmë disa kurse dhe klasa, duke filluar nga një Masterclass GIMP 30 orë në Udemy deri në një kurs 9 orësh WordPress.

Gati për të mësuar Software të Lirë?

Shikoni një tutorial ose merrni akses në më shumë përmbajtje me DMD Premium!

Pin atë në Pinterest