Artikuj Ndihmë GIMP

Ne mbulojmë një larmi temash GIMP fillestare, të ndërmjetme dhe të përparuara në Artikujt tonë të Ndihmës GIMP hap pas hapi. Plus, ju mbajmë të azhurnuar me lajmet më të fundit GIMP.

Karakteristikë e veprimeve të kërkimit GIMP | Gjeni dhe Hapni Shpejt Çdo Efekt, Imazh ose Artikull të Menysë

Karakteristikë e veprimeve të kërkimit GIMP | Gjeni dhe Hapni Shpejt Çdo Efekt, Imazh ose Artikull të Menysë

Karakteristika e Veprimeve të Kërkimit GIMP, e njohur gjithashtu si Karakteristika e Kërkimit të Integruar, është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të gjetur ASNJTH GJING që dëshironi të hapni në GIMP. Kjo veçori funksionon me gjetjen dhe hapjen e filtrave, efekteve, imazheve, mjeteve dhe pothuajse çdo artikulli të menusë që ekziston në ...

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

Gjatë muajve të fundit kam marrë shumë kërkesa për të bërë një krahasim midis GIMP dhe Affinity Photo - veçanërisht pasi kam publikuar videon time GIMP vs Photoshop: Krahasimi i plotë i videos. Epo, në artikullin e sotëm, më në fund do t'u jap njerëzve atë që duan! ...

Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Sipas një artikulli nga The Verge, Richard Stallman "po bashkohet përsëri me bordin e Fondacionit të Software-it të Lirë". Stallman është padyshim një nga figurat më polarizuese, në mos më shumë, në programet e lira dhe botët e teknologjisë. Çfarë e bën këtë njeri kaq përçarës? Te vendosesh...

21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

GIMP mund të jetë një redaktues falas fotografish, por ka aftësi të mahnitshme kur bëhet fjalë për dizajnin grafik. Me formën e tij të panumërt dhe mjetet e zgjedhjes së dorës së lirë, mjetin e shtigjeve, mjetin e tekstit dhe filtrat e shikimit të drejtpërdrejtë (të njohur si filtra GEGL) që bëjnë teknika të caktuara të dizajnit grafik ...

20 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2020

20 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2020

2020 ishte një vit i çmendur çmendurisht për të thënë të paktën. Sidoqoftë, përkundër kaosit, Davies Media Design ka arritur ende të nxjerrë mjaft udhëzime të GIMP mbi temat e redaktimit të fotografive, manipulimit të fotografive, dizajnit grafik dhe Photoshop vs GIMP - ndër të tjera ....

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Po kërkoni të mësoni se si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP? Friendlyshtë super e lehtë dhe miqësore për fillestarët! Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të vizatoni drejtkëndëshat në GIMP duke përdorur mjete të integruara. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose kapërceni atë për të lexuar ...

Masterclass GIMP nga Davies Media Design
Punë mësimore për afinitet nga Pro Photo Vector

Ndiqni Së bashku

Regjistrohu për buletinin e Davies Media Design për mësimet tona të fundit, lajmet GIMP, artikujt e Ndihmës GIMP dhe më shumë azhurnime nga kurset tona dhe rreth komunitetit GIMP.

Mësime falas

Ne kemi shumë mësime falas GIMP për të gjitha nivelet e aftësive. Nga një mësim 2-orësh i Bazave të GIMP, se si të krijoni artin piksel, se si të recoloroni fotot tuaja, ne ofrojmë me të vërtetë një gamë të gjerë të mësimeve GIMP për të gjitha nivelet e aftësive.

Kurse Premium

Dëshironi ta mësoni mësimin tuaj GIMP në nivelin tjetër? Davies Media Design ofron disa kurse dhe klasa GIMP, duke filluar nga një klasë Masteri GIMP 30 orë në Udemy deri në klasa më të shkurtra në Skillshare.

Gati për të mësuar FOSS?

Shikoni një tutorial ose përfitoni më shumë me DMD Premium!

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo