POLITIKA E PRIVATËSISË TË DIZAJNIT TË MEDIAVE DAVIES

Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si të dhënat tuaja personale mblidhen, përdoren dhe shpërndahen kur vizitoni ose bëni një blerje nga https://www.daviesmediadesign.com (“Sajti”).

INFORMACION PERSONAL KEMRESHEN

Kur vizitoni sitin, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën e kohës dhe disa nga cookie-t që janë instaluar në pajisjen tuaj. Për më tepër, ndërsa shfletoni sitin, ne mbledhim informacione në lidhje me faqet individuale të internetit ose produktet që shihni, cilat faqe interneti ose terma kërkimi ju referuan në sit, dhe informacione rreth mënyrës se si bashkëveproni me Faqen. Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si "Informacion i pajisjes".

Ne mbledhim informacionin e pajisjes duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:

- “Cookies” are data files that are placed on your device or computer and often include an anonymous unique identifier. For more information about cookies, and how to disable cookies, visit http://www.allaboutcookies.org.
- “Log files” track actions occurring on the Site, and collect data including your IP address, browser type, Internet service provider, referring/exit pages, and date/time stamps.
- “Web beacons,” “tags,” and “pixels” are electronic files used to record information about how you browse the Site.

Për më tepër, kur bëni një blerje ose përpiqeni të bëni një blerje përmes sajtit, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, informacionin e pagesës (përfshirë numrat e kartës së kreditit të mbledhur nga portat tona të pagesave "Stripe" dhe "PayPal") , dhe adresën e emailit. Ne i referohemi këtij informacioni si "Informacion për porosinë".

Kur flasim për "Informacion Personal" në këtë Politikë të Privatësisë, ne po flasim si për Informacionin e Pajisjes dhe Informacionin e Rendit.

SI DO TË PËRDORET INFORMACIONET PERSONALE?

Ne përdorim informacionin e porosisë që mbledhim në përgjithësi për të përmbushur çdo porosi të bërë përmes sajtit (duke përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës dhe sigurimin e faturave dhe/ose konfirmimeve të porosisë). Për më tepër, ne përdorim këtë informacion të porosisë për:
Komunikoni me ju;
Ekrano porositë tona për rrezik potencial ose mashtrim; dhe
Kur jeni në përputhje me preferencat që keni ndarë me ne, ju ofroni informacione ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Ne përdorim informacionin e pajisjes që mbledhim për të na ndihmuar të kontrollojmë rrezikun dhe mashtrimin e mundshëm (në veçanti, adresën tuaj IP) dhe në përgjithësi për të përmirësuar dhe optimizuar faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analitikë rreth mënyrës se si klientët tanë shfletojnë dhe ndërveprojnë me sitin, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të marketingut dhe reklamimit). Ne mund të përdorim gjithashtu informacionin e pajisjes për qëllime të ri-targetimit (që do të thotë reklamim për vizitorët e faqes sonë pasi ata të jenë larguar nga faqja jonë).

SHENIMI I INFORMACIONIT TUAJ PERSONAL

Ne ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta për të na ndihmuar të përdorim informacionin tuaj personal, siç përshkruhet më sipër. Për shembull, ne përdorim Stripe dhe PayPal për të fuqizuar dyqanin tonë online – mund të lexoni më shumë rreth mënyrës se si Stripe përdor informacionin tuaj personal këtu: https://stripe.com/privacy, dhe mund të lexoni më shumë rreth mënyrës se si PayPal përdor të dhënat tuaja personale këtu: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full. Ne përdorim gjithashtu Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si klientët tanë përdorin sajtin – mund të lexoni më shumë rreth mënyrës se si Google përdor informacionin tuaj personal këtu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ju gjithashtu mund të tërhiqeni nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Përfundimisht, mund të ndajmë edhe informacionet tuaja personale në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një urdhër-thirrje, urdhër kërkimi ose kërkese tjetër të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur të drejtat tona.

ADVERTISIMIN PJESOROR
Siç u përshkrua më lart, ne përdorim informacionin tuaj personal për t'ju siguruar reklama ose komunikime të marketingut që ne besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për më shumë informacion rreth punës së reklamave në shënjestër, mund të vizitoni faqen edukative të Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit ("NAI") në http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ju mund të tërhiqeni nga reklamimi i synuar këtu:


FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonime
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Përveç kësaj, mund të zgjedhësh nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin opt-out të Aleancës për Reklamim Digital në: http://optout.aboutads.info/.

MOS GJURMO
Ju lutem vini re se ne nuk e ndryshojmë mbledhjen e të dhënave të Faqes tonë dhe nuk përdorim praktikat kur shohim sinjalin e Mos ndjekim nga shfletuesi juaj.

TË DREJTAT TUAJA
Nëse je një banor europian, ke të drejtën e qasjes në të dhënat personale që mbajmë për ty dhe të kërkojmë që të dhënat tuaja personale të korrigjohen, përditësohen ose fshihen. Nëse dëshironi të ushtroni këtë të drejtë, ju lutemi na kontaktoni përmes informacioneve të kontaktit më poshtë.
Përveç kësaj, nëse jeni një banor evropian, ne vërejmë se ne po përpunojmë informacionin tuaj në mënyrë që të përmbushim kontratat që mund të kemi me ju (për shembull, nëse bëni një porosi nëpërmjet Faqes), ose për të ndjekur interesat e ligjshme të biznesit të listuara më sipër. Përveç kësaj, ju lutem vini re se të dhënat tuaja do të transferohen jashtë Evropës, duke përfshirë Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.

Ruajtja e të dhënave
Kur vendosni një urdhër përmes Faqes, ne do të ruajmë informacionin tuaj të porosisë për të dhënat tona nëse dhe derisa të na kërkoni të fshini këtë informacion.


MITURVE
Sajti nuk është i destinuar për individë nën moshën 12 vjeç. Blerjet nuk mund të bëhen në këtë sajt nga një i mitur pa lejen e një prindi ose kujdestari ligjor.

NDRYSHIMET
Ne mund të përditësojmë këtë politikë të fshehtësisë herë pas here në mënyrë që të pasqyrojmë, për shembull, ndryshimet në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullative.
NA KONTAKTONI
Për më shumë informacion në lidhje me praktikat tona të privatësisë, nëse keni pyetje ose nëse dëshironi të bëni një ankesë, ju lutemi na kontaktoni me e-mail në legal@daviesmediadesign.com ose me postë duke përdorur detajet e dhëna më poshtë:

430 New Park Ave, Ste 102 PMB 110, West Hartford, CT, 06110, Shtetet e Bashkuara

Pin atë në Pinterest