B GNI M W SHUM ME AN MTARSIMIN PREMIUM N TO PROJEKTIMIN E MEDIAVE DAVIES 

Nxirrni në nivelin tjetër GIMP, Inkscape & Darktable. Merrni akses në burimet shtesë të të mësuarit (detajet më poshtë) për t'ju ndihmuar të zotëroni këto platforma mahnitëse të Burimit të Hapur. Filloni me Anëtarësimin tuaj DMD Premium dhe zhbllokoni përmbajtjen ekskluzive sot.

Përfitimet e anëtarësimit Premium

fitoni akses në përmbajtje video vetëm për anëtarët, artikuj ndihmë, libra elektronikë dhe madje edhe Aplikacionin tonë të ri GIMP!

Me një anëtarësim premium, do të merrni më shumë mënyra për të mësuar GIMP përtej udhëzimeve tona falas në YouTube. Shikoni të gjitha përfitimet për të qenë një anëtar premium!

Përmbajtja Video Premium

Merrni qasje në përmbajtjen premium të videos që nuk është e disponueshme në kanalin tonë YouTube për të çuar në nivelin tjetër mësimin tuaj GIMP, Darktable dhe Inkscape! Përmbajtja Premium përfshin udhëzime të zgjatura, udhëzime vetëm premium, udhëzime pa reklama dhe kurse premium. 

E-libra

Ne do të lëshojmë libra elektronikë të rinj në mënyrë periodike për tema të rëndësishme për GIMP dhe softuer tjetër falas, në të cilin do të keni qasje falas! Kjo përfshin Librin tonë të njohur të Shtresave GIMP, të lëshuar në vitin 2019 dhe tani i disponueshëm për shkarkim përmes Premium Member Hub.

Pasuritë e Shkarkueshme

Merrni mundësinë e përdorimit të pasurive që mund të përdorni në cilindo prej projekteve tuaja të dizajnit ose redaktimit të fotove, si modelet premium, modelet premium (përfshirë modelet e pikave dhe shiritave) dhe Qendrën tonë të Ndihmës GIMP. Pasuri të reja të shkarkueshme shtohen vazhdimisht!

Aksesi i Kursit

Me Anëtarësinë tuaj DMD Premium, ju merrni qasje të pakufizuar në të gjitha kurset tona të organizuara në faqen tonë të internetit! Kjo do të thotë që ju të regjistroheni në çdo kohë dhe të merrni aq kohë sa ju nevojitet për të përfunduar secilin kurs. Mësoni bazat e redaktimit të fotove ose si të krijoni pasuri për biznesin tuaj - dhe më shumë!

Anëtarësia përfshin Librin e Shtresave GIMP!

Kur të bëheni një Anëtar Premium i DMD, do të merrni një kopje të Librit tonë të Shtresave GIMP - një libër elektronik i thelluar, 96 faqesh, që mbulon gjithçka që ju duhet të dini në temën e Shtresave. Nga bazat e shtresave te maskat e shtresave, do të kaloni nga një fillestar në një profesionist! 

Paraqitja: Qendra e Ndihmës GIMP

Krijoni shabllone të reja me një klik të vetëm, aksesoni udhëzimet më të fundit të GIMP dhe burimet e projektit (si shkarkime falas për t'u përdorur në përbërjet tuaja GIMP), plus gjeni ndihmë bazuar në llojin e projektit për të cilin po punoni (p.sh. Redaktimi i Foto, Manipulimi i Fotos, Projektimi Grafik, ose Fillimi me GIMP). Qendra e Ndihmës GIMP siguron qasje të lehtë në të gjithë ndihmën që ju nevojitet për të zotëruar GIMP. Kjo aplikacion është përfshirë me një Anëtarësi Premium DMD!

ANEMSIA MUAJ

Anëtarësia Premium faturohet çdo muaj
$3.49/muaj
  • Qasja në Tutoriale Premium
  • Qasja në klasën premium dhe përmbajtjen e kursit
  • Shkarkim i librit të shtresave GIMP
  • Aplikacioni Qendra e Ndihmës GIMP
  • Asetet GIMP të shkarkueshme si skedarët e shablloneve dhe paketat e përmbajtjes

Keni pyetje? Po përjetoni një çështje? Na kontaktoni!

12 + 15 =

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo