Merrni qasje në më shumë përmbajtje me një anëtarësim në DMD Premium

Çojeni mësimin tuaj GIMP, WordPress, Inkscape dhe Darktable në nivelin tjetër për vitin 2022. Merrni akses në burime dhe përmbajtje mësimore shtesë (detajet më poshtë) për t'ju ndihmuar të zotëroni këto platforma mahnitëse me burim të hapur.

Logoja Premium DMD

Përfitimet e anëtarësimit Premium

Përfitoni qasje në përmbajtje video vetëm për anëtarët, artikuj ndihmës dhe libra elektronikë!

Me një anëtarësim premium, do të merrni më shumë mënyra për të mësuar GIMP përtej udhëzimeve tona falas në YouTube. Shikoni të gjitha përfitimet për të qenë një anëtar premium!

Përmbajtja Video Premium

Merrni qasje në përmbajtjen premium të videos që nuk është e disponueshme në kanalin tonë YouTube për të çuar në nivelin tjetër mësimin tuaj GIMP, Darktable dhe Inkscape! Përmbajtja Premium përfshin udhëzime të zgjatura, udhëzime vetëm premium, udhëzime pa reklama dhe kurse premium. 

E-libra

Ne do të lëshojmë libra elektronikë të rinj në mënyrë periodike mbi tema të rëndësishme për GIMP dhe programe të tjera falas, në të cilat do të keni qasje falas! Kjo përfshin Librin tonë të Shtresave të njohura GIMP i cili tani është në dispozicion për shkarkim përmes Qendrës së Anëtarëve Premium.

Pasuritë e Shkarkueshme

Merrni mundësinë e përdorimit të pasurive që mund të përdorni në cilindo prej projekteve tuaja të dizajnit ose redaktimit të fotove, si modelet premium, modelet premium (përfshirë modelet e pikave dhe shiritave) dhe Qendrën tonë të Ndihmës GIMP. Pasuri të reja të shkarkueshme shtohen vazhdimisht!

Aksesi i Kursit

Me DMD Premium Memebrship, ju merrni akses të pakufizuar në të gjitha kurset tona të organizuara në faqen tonë të internetit! Kjo do të thotë që ju mund të regjistroheni në çdo kohë dhe të merrni aq kohë sa ju nevojitet për të përfunduar çdo kurs. Mësoni redaktimin e fotografive në GIMP ose Darktable, ose si të dizajnoni një faqe interneti me WordPress – dhe më shumë!

Anëtarësimi përfshin Librin e Shtresave GIMP!

Kur të bëheni një Anëtar Premium i DMD, do të merrni një kopje të Librit tonë të Shtresave GIMP - një libër elektronik i thelluar, 96 faqesh, që mbulon gjithçka që ju duhet të dini në temën e Shtresave. Nga bazat e shtresave te maskat e shtresave, do të kaloni nga një fillestar në një profesionist!

Keni pyetje? Përjetoni një problem? Na kontaktoni!

12 + 12 =

Pin atë në Pinterest