Si të instaloni shtojcën e maskave të shkëlqimit të zhvilluar nga Kevin Thornton (GIMP 2.10)

Si të instaloni shtojcën e maskave të shkëlqimit të zhvilluar nga Kevin Thornton (GIMP 2.10)

Në maj të këtij viti (2018), Davies Media Design krijoi një tutorial se si të redaktoni fotot duke përdorur një maskë shkëlqimi në GIMP 2.10. Kjo teknikë ju lejon të redaktoni pjesët e lehta, më të lehta dhe më të lehta të një imazhi, pjesët e errëta, më të errëta dhe më të errëta të një imazhi, dhe ...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë. Një nga përfitimet kryesore të redaktuesit falas të fotografive GIMP është se ai mund të ketë veçori shtesë të shtuara në...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Pluginat + Shtesat më të mira GIMP për vitin 2022 Në këtë video, unë shqyrtoj 9 shtojcat e mia të preferuara që mendoj se çdo përdorues GIMP duhet t'i ketë në paketën e veglave të tij në 2022. Këto janë shtojcat kryesore që kam hasur kur përdor GIMP për redaktimin e fotografive ose dizajn grafik mbi tim...
Rikrijoni rrëshqitësin e qartësisë në GIMP

Rikrijoni rrëshqitësin e qartësisë në GIMP

Rikrijo rrëshqitësin Clarity në GIMP Rrëshqitësi Clarity është një veçori e njohur në Lightroom, Photoshop dhe Affinity Photo, por a mund të rikrijohet në GIMP? Në këtë tutorial, unë ju tregoj se si të imitoni efektet e rrëshqitësit të qartësisë duke përdorur shtojca falas. Ky është një...

Pin atë në Pinterest