Si të instaloni GIMPainter | 95 Brushes Free Professional

Si të instaloni GIMPainter | 95 Brushes Free Professional

Si të instaloni GIMPainter në GIMP 2.10.20 | 95 Furça Pro Falas Kohët e fundit, SenlinOS prezantoi setin e furçave GIMPainter në GitHub - një pako furçash falas me 95 furça profesionale për të përmirësuar përvojën e pikturës në GIMP. Këto furça janë krejtësisht falas dhe vijnë ...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë. Një nga përfitimet kryesore të redaktuesit falas të fotografive GIMP është se ai mund të ketë veçori shtesë të shtuara në...
9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

9 Pluginat + Shtesat më të mira GIMP për vitin 2022 Në këtë video, unë shqyrtoj 9 shtojcat e mia të preferuara që mendoj se çdo përdorues GIMP duhet t'i ketë në paketën e veglave të tij në 2022. Këto janë shtojcat kryesore që kam hasur kur përdor GIMP për redaktimin e fotografive ose dizajn grafik mbi tim...

Pin atë në Pinterest