Në këtë artikull, unë do t'ju ofroj 22 falas kombinime të shkronjave ju mund ta përdorni për dizajnin tuaj aktual ose të ardhshëm të faqes së internetit të WordPress! Këto fonte janë të gjitha plotësisht falas dhe me burim të hapur, dhe janë të disponueshme përmes Google Fonts.

Shkronjat janë renditur më poshtë dhe shoqërohen nga një pamje paraprake e shkronjave duke përdorur tekst të rremë, me çdo çiftim të shkronjave të listuara në rendin e mëposhtëm (për sa i përket vendit ku fonti përdoret më mirë për atë çiftim të veçantë): Titulli kryesor, nëntitulldhe Teksti i paragrafit. Më pas kam butona që lidhen me shkarkimet falas të shkronjave për secilin font në Google Fonts.

Shkronjat e zgjedhura për këtë listë çiftimi kanë ekuilibrin e duhur të kontrastit dhe ngjashmërisë, duke lejuar që uebfaqja juaj të duket unike dhe e koordinuar në vend që tipografia e sajtit të duket e rastësishme dhe konfliktuale. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zgjedhur fontet që do të bien në sy ndërsa bashkohen mirë së bashku.

Nëse doni të mësoni se si të dizajnoni uebsajtin tuaj të WordPress pa pasur nevojë të kodoni, ju rekomandoj të shikoni faqen time WordPress 6.0 për kursin jo-kodues në Udemy. Vini re se unë kam përdorur tekst nga kursi im si tekst i rremë për të parë paraprakisht të gjitha fontet e paraqitura në këtë artikull.

Pa lamtumirë të mëtejshme, le të hyjmë në të!

1. Kreon, Halant, Mukta

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

2. Martel (Bold), Mulish (Italicized), Martel

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

3. Signika, Taviraj, Mukta Vaani

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

 4. Roboto (Bold), Chivo, Lustria

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

5. Catamaran (Bold), ABeeZee, Slabo 13px

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

6. Rubik, Share, Mukta

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

7. Burimi Sans Pro, Merriweather Sans (Italicized), Padauk

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

8. Rokkitt (Ultra Bold), Baloo Thambi 2 (Italicized), Karma

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

9. Libre Franklin, Mulish, Mbikalim

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

10. I hidhur, Vidaloka, Palanquin

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

11. Arvo, Kormoran, Nunito Sans

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

12. Prompt, Josefin Sans, Numans

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

13. Nunito (Ultra bold), Exo, Work Sans

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

14. Ekrani i Playfair (i rëndë), Rokkit, Mbikalimi

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

15. Economica (Bold, iticized), Fira Sans Extra Condensed (Ultra Light), Mbikalim

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

16. Khula (Trasa), Sarala (Italicizuar), Khula

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

17. Anton, Trirong (Italicizuar), Lustria

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

18. Fira Sans (Bold), Aktor, Varela

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

19. Ubuntu, Chivo, Nobile

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

20. Sanchez (Bold, iticized), Abril Fatface, Marcellus

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

21. Kameron (Bold), Della Respira, Frank Ruhl Libre

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

22. Kanit (Ultra Bold, Italicized), Poiret One, Shanti

WordPress 6.0 për Jo-kodues

2022 Dizajn në internet për fillestarët

Mësoni se si të ndërtoni një faqe interneti nga e para, nga fillimi në fund, pa pasur nevojë të kodoni me këtë kurs WordPress nga Davies Media Design. Do të mësoni gjithçka nga konfigurimi deri te dizajni i faqes, plus se si të optimizoni faqen tuaj të internetit me praktikat dhe këshillat më të mira të SEO. Të gjitha nivelet e aftësive janë të mirëseardhura!

Pin atë në Pinterest