Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë për tu mësuar PROGRAM FALAS

Davies Media Design është një burim i lartë GIMP, burim i Darktable dhe burim i Inkscape që krijon përmbajtje edukative për fotografë dhe stilistë grafikë në të gjithë botën. Ne ofrojmë mësime falas në YouTube dhe kurse të përballueshme në një sërë platformash.

Udhëzime Video për Programe Krijuese Falas

 Uebfaqja jonë ka qindra udhëzime video për GIMP, udhëzime për Inkscape dhe udhëzime për Darktable që mbulojnë një gamë të gjerë temash

Dëshironi të mësoni se si të hiqni një sfond imazhi? Po kërkoni që fotot tuaja të duken pak më profesionale? Dëshironi të hartoni një logo ose kolateral të marketingut për biznesin tuaj? Ne kemi mijëra mësime falas dhe artikuj të ndihmës për t'ju ndihmuar ose për t'ju ndihmuar të bëheni ekspert.

BECNI NJ M AN M PREMIUM DMD

Merrni qasje në përmbajtjen PREMIUM

Dëshironi të mësoni përtej udhëzimeve tona falas? Merrni mundësinë e përdorimit të udhëzimeve premium, leksioneve të kurseve dhe klasave dhe burimeve të shkarkueshme si aplikacioni i Qendrës së Ndihmës GIMP, Libri i Shtresave GIMP dhe modelet e mediave sociale.

Artikuj Ndihmoni

Përveç kurseve tona më të shitura dhe udhëzimeve tona video me famë botërore GIMP, ne gjithashtu ofrojmë shumë artikuj ndihme për t'ju ndihmuar të mësoni një larmi temash - duke përfshirë softuer të ndryshëm falas si GIMP, Darktable dhe Inkscape. Artikujt janë në dispozicion në mbi 30 gjuhë.

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

GIMP vs Foto e Afinitetit: Krahasimi i Dy Redaktuesve të Fotove dhe Alternativave Adobe

Gjatë muajve të fundit kam marrë shumë kërkesa për të bërë një krahasim midis GIMP dhe Affinity Photo - veçanërisht pasi kam publikuar videon time GIMP vs Photoshop: Krahasimi i plotë i videos. Epo, në artikullin e sotëm, më në fund do t'u jap njerëzve atë që duan! ...

Lexo më shumë
Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Figurë Pioneri dhe Kontradiktor i Software-it të Lirë Richard Stallman rivendoset në Bordin e FSF-së

Sipas një artikulli nga The Verge, Richard Stallman "po bashkohet përsëri me bordin e Fondacionit të Software-it të Lirë". Stallman është padyshim një nga figurat më polarizuese, në mos më shumë, në programet e lira dhe botët e teknologjisë. Çfarë e bën këtë njeri kaq përçarës? Te vendosesh...

Lexo më shumë
21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

21 Udhëzime për Projektimin Grafik të GIMP për Master për 2021

GIMP mund të jetë një redaktues falas fotografish, por ka aftësi të mahnitshme kur bëhet fjalë për dizajnin grafik. Me formën e tij të panumërt dhe mjetet e zgjedhjes së dorës së lirë, mjetin e shtigjeve, mjetin e tekstit dhe filtrat e shikimit të drejtpërdrejtë (të njohur si filtra GEGL) që bëjnë teknika të caktuara të dizajnit grafik ...

Lexo më shumë
GIMP në thatësirën më të gjatë midis versioneve të lëshimit që nga lëshimi fillestar i GIMP 2.10

GIMP në thatësirën më të gjatë midis versioneve të lëshimit që nga lëshimi fillestar i GIMP 2.10

Kanë kaluar mbi 160 ditë që kur GIMP lëshoi ​​për herë të fundit një version të ri të lëshimit (GIMP 2.10.22 u lëshua në 7 Tetor, 2020). Kjo është më e gjatë se çdo periudhë midis versioneve të lëshimit të qëndrueshëm që kur versioni kryesor GIMP 2.10 doli për herë të parë në 27 Prill 2018 (gati 3 vjet ...

Lexo më shumë
Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP

Po kërkoni të mësoni se si të vizatoni një drejtkëndësh në GIMP? Friendlyshtë super e lehtë dhe miqësore për fillestarët! Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të vizatoni drejtkëndëshat në GIMP duke përdorur mjete të integruara. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose kapërceni atë për të lexuar ...

Lexo më shumë

Mësime falas

Ne kemi shumë mësime falas GIMP për të gjitha nivelet e aftësive. Nga një mësim 2-orësh i Bazave të GIMP, se si të krijoni artin piksel, se si të recoloroni fotot tuaja, ne ofrojmë me të vërtetë një gamë të gjerë të mësimeve GIMP për të gjitha nivelet e aftësive.

Kurse Premium

Dëshironi ta mësoni mësimin tuaj GIMP në nivelin tjetër? Davies Media Design ofron disa kurse dhe klasa GIMP, duke filluar nga një klasë Masteri GIMP 30 orë në Udemy deri në klasa më të shkurtra në Skillshare.

Gati për të mësuar GIMP?

Kontrolloni një klasë GIMP, ose shikoni një tutorial.

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest