DAVIES MEEDIA DISAINI PRIVAATSUSPOLIITIKA

See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas teie isikuandmeid kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate või sooritate ostu saidil https://www.daviesmediadesign.com ("sait").

ISIKUANDMETE KOGUMINE, TÖÖTLEMINE JA SÄILITAMINE

Veebisaidi külastamisel kogume automaatselt teavet teie seadme kohta, sealhulgas teavet teie veebibrauseri, IP-aadressi, ajavööndi ja mõne teie seadmesse installitud küpsise kohta. Peale selle kogume veebilehe sirvimise ajal teavet üksikute veebilehtede või toodete kohta, mida te vaatate, millised veebisaidid või otsingusõnad saidile viitasid ja teavet selle kohta, kuidas saitiga suhtled. Sellele automaatselt kogutud teabele viidatakse kui "seadme informatsioonile".

<b>Milliseid isikuandmeid töödeldakse?<b>

- “Cookies” are data files that are placed on your device or computer and often include an anonymous unique identifier. For more information about cookies, and how to disable cookies, visit http://www.allaboutcookies.org.
- “Log files” track actions occurring on the Site, and collect data including your IP address, browser type, Internet service provider, referring/exit pages, and date/time stamps.
- “Web beacons,” “tags,” and “pixels” are electronic files used to record information about how you browse the Site.

Lisaks kogume saidi kaudu ostu sooritamisel või ostu sooritamisel teilt teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, makseteavet (sealhulgas krediitkaardinumbreid, mida koguvad meie makselüüsid "Stripe" ja "PayPal"). ja e-posti aadress. Nimetame seda teavet kui "tellimusteavet".

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

KUIDAS ME KASUTAME TEIE ISIKUANDMEID?

Me kasutame kogutavat tellimusteavet üldiselt kõigi saidi kaudu tehtud tellimuste täitmiseks (sealhulgas teie makseteabe töötlemiseks ja teile arvete ja/või tellimuse kinnituste esitamiseks). Lisaks kasutame seda tellimuse teavet selleks, et:
Suhtle teiega;
Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja
Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.

Kasutame kogutud seadmeteavet, et aidata meil kontrollida võimalikke riske ja pettusi (eelkõige teie IP-aadressi) ning üldisemalt oma saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks luues analüüsi selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhtlevad saiti ning hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust). Võime kasutada seadme teavet ka ümbersihtimise eesmärgil (see tähendab reklaamimiseks meie saidi külastajatele pärast seda, kui nad on meie saidilt lahkunud).

TEIE ISIKUANDMETE JAGAMINE

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie isikuandmeid ülalkirjeldatud viisil kasutada. Näiteks kasutame oma veebipoe toiteks Stripe'i ja PayPali – siit saate lugeda lisateavet selle kohta, kuidas Stripe teie isikuandmeid kasutab: https://stripe.com/privacy, ja selle kohta, kuidas PayPal teie isikuandmeid kasutab, saate lugeda siit: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full. Samuti kasutame Google Analyticsit, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid seda saiti kasutavad. Lisateavet selle kohta, kuidas Google teie isikuandmeid kasutab, saate lugeda siit: https://www.google.com/intl/et/policies/privacy/. Samuti saate Google Analyticsist loobuda siin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

SIHITUD REKLAAM
Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Sihitud reklaamidest saate loobuda siin:


FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisaks võite mõned neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil http://optout.aboutads.info/.

ÄRGE JÄLGIGE
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

oMA ÕIGUSTE
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.
Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

ANDMETE TAASTAMINE
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).


VANEMAD
Sait ei ole mõeldud alla 12-aastastele isikutele. Alaealine ei tohi sellel saidil oste sooritada ilma vanema või seadusliku eestkostja loata.

MUUDATUSED
- Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).
VÕTA MEIEGA ÜHENDUST
Lisateabe saamiseks meie privaatsustavade kohta, kui teil on küsimusi või kui soovite esitada kaebuse, võtke meiega ühendust e-posti teel legal@daviesmediadesign.com või posti teel, kasutades allpool toodud andmeid:

430 New Park Ave, Ste 102 PMB 110, West Hartford, CT, 06110, Ameerika Ühendriigid

Telli DMD uudiskiri

Telli DMD uudiskiri

Registreeruge, et saada uusi õpetusi, kursuste värskendusi ja värskeimaid uudiseid oma avatud lähtekoodiga tarkvara kohta!

Te olete edukalt Tellitud!

Pin See Pinterest

Share This